Asistent/e Zyre 216 views4 applications

Job Expired

Aplikoni për pozicionin Asistent/e Zyre!

Nëse jeni person i komunikueshëm, kompetent dhe organizativ, jeni komfort në punë dhe me një nivel të lartë vëmendjeje ndaj detajeve, atëherë jeni kanditati ideal për këtë profil pune.
Mos ngurro dhe apliko tani.
Dërgoni CV-në tuaj në adresën:
info@europeagency.al

www.europeagency.al
#europeagency #recruiting #new #job #future #office #assistant #career

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Myslym Shyri
  • Profili Punesim