Asistent/e Zyre 117 views4 applications

Kompania Euro Tools sh.p.k me seli ne Kashar – Tirane po kerkon te punesoje :
Asistente Zyre

Detyrat:
– Komunikimi dhe koordinimi i punës me klientet e kompanise
– Regjistrimi i faturave te blerjes dhe te shitjeve ne sistemin financiar FIN 5
– Hedhja e faturave hyrese dhe dalse nga magazina
– Hedhja arke , banke ne sistemin financiar
– Arkëtimet, pagesat dhe mbajtja e gjendjes ditore
– te pakten te kete mbyllur Bachelorin per Ekonomik

Përshkrimi i punës:
Kontratë pune e rregullt
Të zotëroje aftësi të mira komunikuese dhe analizuese.

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne tuaj në adresën: eurotools-al@hotmail.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Iliria km 7 Kashar (Prane TAPETA DINARSU)
  • Tel/Mob 068 20 97 727
  • Profili Tregti dhe Prodhim