Asistent/e Menaxher/e ne gjuhen Italiane 14 views

ALOPRONTO S.R.L. kompani Italiane tani me filial ne Tirane po kerkon te rekrutoje Asistent/e Menaxher/e ne gjuhen Italiane.

Kriteret:
1. Aftesi te mira komunikimi (niveli i gjuhes B1, B2, C1),
2. Eksperienca te meparshme ne role menaxhuese,
3. Disponibilitet dhe perkushtim ne pune,
4. Besim ne vetvete dhe deshire per tu rritur ne karriere si dhe financiarisht.

Ne ju ofrojme:
Ambient komod
Staf te pergatitur dhe bashkepunues
Mundesi per te punuar shume
Bonus ditor, javor, mujor si dhe ne raste kur performanca mbahet vazhdimisht e larte, rritje rroge
Trajnim profesional.

PAGA BAZE: 60.000 LEKE
3 muaj + PAGA RRITET: 70.000 LEKE
3 muaj + PAGA RRITET: 80.000 LEKE

APLIKONI:
Email: hr@alopronto.com
Nr telefoni/whatsapp: +355 69 400 0522
Adresa: Don Bosko, prane Viva Market , Tirane

More Information

Apply for this job