Asistenca Familjare kerkon Kujdestare Shtepie orari 09:00-15:00, ofrohet pagesa e kenaqshme dhe fundjava pushim 286 views

Asistenca Familjare
Kerkon te punesoje

Kujdestare shtepie

Kushtet e punes:
E hene – E premte
Orari 09:00-15:00
Pagesa e kenaqshme

Adresa: Qender, Tirane
Kontaktoni: 0683311685

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 200 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim