Artgres kerkon te zgjeroje stafin me: Shitese,Punetore,Pirunist,Roje Objekti dhe Arketare 120 views

Artgres
Kerkon te punesoje:

•Shitese
•Punetore
•Pirunist
•Roje Objekti
•Arketare
(Te njohe programin Financa 5)

Adresa: Autostrada Tirane-Durres Km 13 Vore,Picare

Kontaktoni: 0684012005
Email: artgres@yahoo.it

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim