Arstl Group kerkon: Menaxher Shitjesh ne terren – Tirane 13 views

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Menaxher Shitjesh ne terren – Tirane

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Kualifikimet / Kerkesat

1. Te kete mbaruar arsimin e mesem
2. Minimumi 1 vit eksperince pune ne shitje
3. Te posedoje patente te klasit B
4. Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi
5. Te jete i orientuar drejt arritjes se rezultateve
6. Te jete aftesi ne sherbim klienti

Te interesuarit duhet te dergojne CV ne adresen e-mail:
punesimi@arstlgroup.com

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti