Agjent Shitjesh / Fier 80 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Fierit

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Kualifikimet / Kërkesat
1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje
3. Të posedojë patentë të klasit B
4. Të njohë mirë zonat e Vlorës (përbën avantazh)
5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi
6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve
7. Të jetë aftësi në shërbim klienti
8. Të jetë i aftë të punojë në grup
9. Të ketë banim rezident në FieritTë interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: 
punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti