Arsel Detergent kerkon Agjent Shitjesh per Durres dhe neper Rrethe 119 views

Arsel Detergent
Kerkon te punesoje

•Agjent Shitje ( Per Durrsin dhe Rrethet)

TE JETE BANUES NE DURRES
SHPERNDARJA ME FURGON OSE CADDY
TE DISPONOJE PATENTE KATEGORIA B RROGA ME MARREVESHJE + % NGA SHITJET
EKSPERIENCA E MEPARSHME PERBEN AVANTAZH

Adresa: Durres dhe Neper Rrethe
Kontaktoni: 0699837383

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim