Arlo-Blu Tour Operator kerkon Agjente Udhëtimi 78 views1 application

Arlo-Blue Tour Operator kerkon Agjente Udhëtimi.

Kërkojmë punonjes te kualifikuar dhe punonjes me experience jo shume te gjate ne kete fushe.

E rendesishme eshte qe te jene te fokusuar ne kete profesion,
Mundesisht te kene mbaruar fakultetin e gjuheve te huaja,
Te kene deshiren per te eksploruar dhe njohur boten me udhetime (panaire/infoture etj)

Job description
Required skills:
1) Fluet typing
2) Fluent English, writing and speaking, – other languages spoken are a plus.
3) Good knowledge of computer use
4) Good communication skills
5) Good with people
6) Willing to travel for work and training.

Other preferred skills:
b) Social media marketing
c) Social media posting
d) Previews employment in travel industry

Please contact us: +355 68 405 0282

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agjensi turistike udhetimi