Arkitekt 205 views

Job Expired

A.P.E shpk kerkon te zgjeroje stafin me Arkitekt/Designer. Eksperienca qe kerkohet eshte ne varesi te pozicionit per te cilin aplikohet.

A.P.E studio ofron mundesine te punoni ne nje staf profesional dhe ambient kreativ ne projekte te ndryshme lokale dhe nderkombetare.
Me eksperienca te shumellojshme projektesh ne fushen e Arkitektures, Planifikimit Urban, dhe Inxhinierise, A.P.E studio ofron nje mundesi te mire ne rritjen konstante profesionale, me praktike sipas nevojave te tregut, per te gjithe kandidatet shqiptar ose te huaj qe jetojne ne Tirane.

Studio kerkon te plotesoje pozicionet e meposhtme:

 • Arkitekt niveli senior (mbi 6 vite eksperience)
 • Arkitekt niveli intermediate (1-6 vite eksperience)
 • Intern (0-1 vite eksperience)

Aftesi/Kualifikime te preferuara:

 • Kandidatet qe aplikojne per nivelin intermediate dhe senior duhet te kene diplome ne arkitekture
 • Kandidatet qe aplikojne per nivelin senior duhet te kene eksperience ne fushen e Kordinimit dhe Menaxhimit te Projekteve
 • Kandidatet qe aplikojne per nivelin intermediate dhe senior duhet te kene njohje te gjere ne projekt zbatim dhe pergatitje dokumentacioni teknik
 • Preferohet qe kandidatet te cilet aplikojne per pozicionin senior te kene license ne projektim te kategorive 1c, 2a,b,c,d
 • I afte ne menaxhim dhe respektimin e deadline-ve te ndryshme
 • Aftesi grafike dhe komunikimi dhe aftesia per te komunikuar zgjidhje grafike ne projekt
 • I motivuar ne pune dhe I afte te punoje I pavarur
 • Aftesi te provuara ne softwaret e profesionit si AutoCad (2D + 3D), Photoshop. Avantazh perben njohja e Revit, 3DS Max & Vray, Adobe Indesign, Adobe Illustrator.
 • Perparesi do ti jepet kandidateve qe njohin mire Revit dhe mund ta provojne kete aftesi me deshmi, certifikata, apo punime te tyre.

Paga do te negociohet ne varesi te eksperiences tuaj, edukimit dhe njohurive te provuara.
Kufinjte e pagave qe do te aplikohen jane si ne vijim:

 • Arkitekt niveli fillestar (Intern)    40000-65000
 • Arkitekt niveli intermediate         65000-95000
 • Arkitekt niveli senior                  95000-120000

Info mbi studion…
Portofoli i punimeve te studios nder vite: https://issuu.com/apestudio/docs/por…__space_144ppi
Facebook: https://www.facebook.com/pages/categ…4334733660169/
instagram: https://www.instagram.com/a.p.e_studio/

Kandidatet duhet te dergojne nje cv dhe nje portofol punimesh ne pdf (max 20 mb) ne adresen e emailit: ape.julian@gmx.com, me subjekt �� Pozicioni � Emer Mbiemer��
Aplikimet te cilet nuk kane portofol punimesh te pergatitur ne 1 dokument te vetem format pdf, ne aplikimin e tyre, nuk do te meren parasysh.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Sheshi Avni Rustemi, Rr. Luigj Gurakuqi
 • Profili Arkitektur