Arkitekt Modelues/Renderist 254 views

Job Expired

Një nga studiot e arkitektures me prestigjioze në Shqiperi “Atelier 4” shpk, kërkon të punësojë një Arkitekt Modelues /Renderist.  

Kandidati duhet të ketë aftësi shumë të mirë për të bërë postproduksionin e renderave në 3D për objekte të ndryshme rezidenciale, social-kulturore, administrative, etj.

Kërkesat:

Të ketë përfunduar studimet e larta për Arkitekturë,
Zotërim shumë i mirë i programeve: V-ray, 3DS Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Acad 2D-3D, Revit etj.

Njohje të mirë të gjuhës angleze dhe Italiane
I/E aftë të punojë në grup

Eksperiencë pune
Aftesi të shkëlqyera komunikimi

Te interesuarit mund te dergojne aplikimin ne format pdf (deri ne 10 mb) në adresen e E – mailit: info@atelier4.al

Dosja e Aplikimit duhet të përmbajë:

  • Leter motivimi
  • Portfolio (kur te diferencohen projektet e shkollës nga ato të punëve të kryera)
  • CV me foto në gjuhën shqipe
  • Kopjen e diplomes të shoqëruar me listen e notave
  • Referenca nga punëdhënësit

Ju lutem te subjekti i E – Mailit specifikoni (Aplikim per pozicionin e punes Renderist/e)

Ju informojmë se vetem kanditatët e perzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

 

 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
  • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us