Arkitekt Interieri 68 views

Job Expired

URBAN ARCHITECTS  studio me eksperiencë 15 vjecare ne fushën e Arkitekturës dhe Interierit kërkone të punësojë:  Arkitekt / e  Interieri

-Edukim i lartë ne degën e Arkitektures ose në vitet e fundit te studimeve.

-Eksperience pune ne fushën e interierit

-Te kete njohuri të mira ne programet Autocad,Sketchup,3ds max, Vray, Lumion

-Aftësi te mira komunikuese ne grup

Jeni të lutur te dergoni CV dhe Portofolio me punët tuaja origjinale ne adresen e emailit : urbanstudio.al@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.Frosina Plaku
  • Tel/Mob 0682040040
  • Profili Arkitektur