Arkitekt/e 60 views

Një nga studiot arkitekturore dhe inxhinierike më prestigjioze në Shqiperi “Atelier 4″shpk shpall pozicione vakante për Arkitekt/e me kohe te plotë:

Kriteret e Kerkuara:

 • Te kete mbaruar studimet e larta per Arkitekture.
 • Te kete experience pune.
 • Etike profesionale e padiskutueshme dhe transparente maksimale.
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Të këte njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
 • Te kesh aftesi shume te mira komputerike ne perdorimin e programeve: Acad 2D & 3D, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe InDesign, Microsoft Office etj. Perdorimi i programit REVIT eshte nje vlere e shtuar per çdo aplikues.

Te interesuarit mund te dergojne aplikimin ne format pdf (deri ne 10 mb) ne adresen e E – mailit: info@atelier4.al

Dosja e Aplikimit duhet te permbaje:

 • Leter motivimi.
 • portofolio (kur te diferencohen projektet e shkolles nga ato te puneve te kryera).
 • CV me foto ne gjuhen shqipe.
 • Kopjen e diplomes te shoqeruar me listen e notave.
 • Certifikime apo referenca nga punedhenesit.

OFROHET PAGESE SHUME E MIRE 

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.
Ju mirepresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
 • Profili Punesim