Arkitekt/e 99 views

Job Expired

Oferte pune Arkitekt/e!

Ofrojme pune ne nje nga kompanit lider ne sektorin e mobilerise, ne pozicionin vakant te shpallur si Arkitekt/e (Interior)

Kualifikimet/Kërkesat qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Edukim i lartë në Degën Arkitekturë ose ne vazhdim
2. Eksperiencë pune të mëparshme si Arkitekt/e
3. Mosha 24-55 vjec
4. I/e aftë për të krijuar raporte profesionale me klientët dhe bashkepuntorët.
5. Te kete njohuri ne Autodesk AutoCAD, 3ds Max, Visual Studio 3D.
6. Përbën avantazh nqs posedon patentë makine

Jeni te lutur te dergoni CV-te tuaja, duke specifikuar tek subject-i pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen tone te e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo pyetje apo paqartesi mund te shkruani ne whatsapp ne numrin: +355696180299

Cel. : +355696180299

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim