Junior Arkitekt/e 141 views

Arjon kërkon Junior Arkitekt – Arjon është kompania e duhur për ty!

Ejani të punoni si Junior Arkitekt në një nga kompanit më prestigjioze në Shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme
dhe mundësi avancimi në karrierë dhe ambjent për të mësuar.
Ne tregetojme artikuj te ndryshem ndertimi dhe import-eksporti.
Cdo gje duke filluar nga pllaka, parket, hidrosanitare dhe mobilje per arredimin e tualeteve tuaja.

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!
Pozicioni :
Ne po kërkojmë Junior Arkitekt me aftësi të shkëlqyera në anën teknike,
negocimi dhe komunikimi dhe me përvojë në analizimin e të dhënave teknike të materialeve.

Përfitimet:

  • Paketa e përfitimeve shumë konkurruese.
  • Rritje dhe mundësi avancimi.
  • Mundesi trajnimi ne fabrikat me ne ze te Spanjes dhe Italise

Adresa:
Sheshi Italia, Arena Center, kati 0, Tirane

Kush duhet të aplikojë?
Nëse ke përfunduar Fakultetin e Arkitekturës, je më i miri/e mira.
Ke eksperiencë pune minimumi 2 vite.
Aftesi shume te mira komunikuese dhe aftesi per te ndertuar marredhenie profesionale.
Je njohes i gjuhes Angleze.
Je energjik dhe i motivuar për të punuar në një ambjent ku ke mundësi të tregosh talentin tënd 100% atëherë;
Arjon është kompania e duhur per ty!

Apliko në jonaismailaj@arjon.al dhe na trego që je më i miri!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Sheshi Italia, Arena Center, kati 0