Arkitekt/e 355 views2 applications

Bashkohu me më të mirët,

Arkitekt/e

Përgjegjësite:

 • Të konceptojë dhe të hartojë prezantime.
 • Të plotësojë sipas nevojës së klientëve prezantimet.
 • Të jetë i përditësuar me kërkesat e tregut.
 • Të negociojë dhe të koordinojë projektin me partnerët.
 • Të ndjekë rregullisht mbledhjet me klientët dhe partnerët.
 • Të propozojë ide në kohë reale për kërkesat e klientëve.
 • Të ketë përfunduar studimet
 • Të ketë eksperience pune.
 • Të jete i/e komunikushme.
 • Të ketë fleksibilitet në orare.

Aplikoni në: hr@ami-event.com
Cel: +355 697 022 599

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Sherbime