Arkitekt 53 views

“Atelier 4” shpk shpall pozicion vakant për Arkitekt/e:

Kriteret e Kerkuara:

 • Te kete mbaruar studimet e larta per Arkitekture.
 • Te kete experience pune.
 • Etike profesionale e padiskutueshme dhe transparente maksimale.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe shprehje qartë e ideve dhe zgjidhjeve.
 • Aftësi për të punuar në skuadër
 • Të këte njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Te kesh aftesi shume te mira komputerike ne perdorimin e programeve: Acad 2D & 3D, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe InDesign, Microsoft Office etj. Perdorimi i programit REVIT eshte nje vlere e shtuar per çdo aplikues.

OFROHET PAGESE SHUME E MIRE

Të gjithë të interesuarit mund të dergojne CV -në dhe portfolion në adresen e E -Mailit info@atelier4.al
Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kanditatët e përzgjedhur.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për Mbrotjen e të Dhenave Personale

Atelier 4
Rr. “Kosovareve”, Nd. 35, Hy.6, Ap.4/1, Tirane
web:www.atelier4.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
 • Profili Punesim