Arkitekt 16 views

Profili i kompanisë
Kontakt shpk është një kompani ndërtimi që operon në tregun shqiptar që prej vitit 1999. Portofoli kryesor i veprimtarisë së Kontakt shpk konsiston në ndërtimin e objekteve rezidenciale dhe komplekse banimi kryesisht në qytetin e Tiranës.
Pozicioni I Punës: Arkitekt
Detyrat dhe Përgjegjësi:
Dorëzimi i projektit arkitektonik i cili përmban :

 1. Projekt konceptual
 2. Projekt skematik
 3. Projekt i detajuar
 4. Projekt i zbatimit
 5. Preventivim
 6. Tenderim
 7. Zbatim
 8. ProjektAs –Build

Kriteret:

 1. Të ketë aftësi të vizatojë me dorë të lirë
 2. Të ketë logjikë aritmetike
 3. Të ketë aftësi në të shkruar
 4. Të ketë përfunduar masterin shkencor në Arkitekture
 5. Të jetë njohës i programeve si Autocad, Revit

*Te gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-n sipas formatit europian, letër interesi, vizatime me dore dhe portofolio të punëve të tyre në adresën e emailit: amela.dulla@kontakt.al
Afati i aplikimeve deri më datë 10.11.2021!

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
 • Tel/Mob +35542225338
 • Profili Ndertim