Arkitekt/e 148 views

Job Expired

Një nga studiot arkitekturore më prestigjioze në Shqiperi “Atelier 4″shpk shpall pozicionin vakant për Arkitektë me kohe te plotë:

Kriteret e Kerkuara:

 • Të kesh mbaruar studimet e larta për Arkitekture.
 • Të kesh experience pune minimumi 3 Vjet.
 • Etike profesionale e padiskutueshme dhe transparente maksimale.
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi.
 • Të kesh llogjike të mprehte, aftësi analitike dhe krijuese.
 • Të kesh dëshirë dhe vullnet për të punuar.
 • Të kesh njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
 • Të kesh aftesi shumë të mira komputerike në përdorimin e programeve: Acad 2D & 3D, Adobe Photoshop, Microsoft Office etj. Përdorimi i programit REVIT është një vlere e shtuar per çdo aplikues.

Të interesuarit të dërgojnë CV – në dhe një portfolio të puneve të kryera në adresën e E – mailit: info@atelier4.al.

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Ju mirepresim!

“Atelier 4″shpk
www.atelier4.al
Adresa: Rr. “Kosovareve”, Nd. 35, Hy.6, Ap. 4/1, Tirane

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. “E KOSOVAREVE” Nd.35, H.6, AP.4/1
 • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us