Arketare 114 views1 application

Kadiu lider ne industrinë automotive është në rritje të vazhdueshme dhe në zgjerim të pikave të saj të shitjes,
kerkon te punesoje nje Arkëtare, në Tirane.

Kandidatja preferohet me keto te kritere:

 • Te kete arsimim me profil ekonomik.
 • Preferohet te kete eksperience pune ne profesion.
 • Te kete njohuri te mira te paketes Office
 • Preferohet te te njohe programin Financa 5.
 • Te jete me banim ne Tirane.

Përfitimet tuaja:

  • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Ju lutem dergoni cv-ne tuaj ne adresen: hr@kadiu.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
 • Profili Automjete