Arkëtar 79 views2 applications

Job Expired

EAGLE HEADS GROUP kerkon te punesoje Arketar

Detyrat e pozicionit:
– Merr pagesat nga kamarierët
– Merr pagesat nga korrieret
– Ben mbylljet e turnit dhe dorezon gjendjen tek departamenti i finances

Kriteret:
– Aftesi te mira komunikimi

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

  • This job has expired!