Arketar/e 371 views

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. 
Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Arketar/e

Detyrat

 • Mirëpritjen e klientëve, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre dhe duke ofruar këshilla ose rekomandime;
 • Përdorimin e kasës, kryerjen e arkëtimeve dhe përdorimin e shpejtë dhe korrekt të pajisjeve elektronike;
 • Arkëtimin e rregullt të të ardhurave sipas raporteve të sistemit;
 • Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhënë një faturë për çdo klient;
 • Trajtimin e transaksioneve me saktësi dhe përgjegjësi;
 • Njohjen bazike të matematikës.
 • Aftësine për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Vëmendje në detaje.

Shënime

Aplikantet e interesuar të dërgojnë CV në adresën e emaili-it: hr@agikons.com ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit: 0684052085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania. 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
 • Profili Ndertim