Arketar 39 views

Arkëtar

Auris.al kompania e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikës duke ofruar aksesorë apo produkte të ndryshme për celularin, laptopin apo kompjuterin tuaj, kufje, karta memorie, aparate fotografike dhe shumë produkte të tjera, është në kërkim të një Arkëtar (M).

  Detyrat dhe përgjegjësitë:
– Hedhje e veprimeve ditore tëarkës;
– Kryerje e arkëtimeve dhe pagesave;

– Përgatit raportet ditore në lidhje me arkën;

– Të zbatojë detyrat që lidhen me hedhjen e faturave tatimore të shitjes në sistem, ndjekjen e pagesave nga klientët;

– Mban arkën dhe zbaton procedurat ligjore që lidhen me funksionimin e arkës;

– Bën sistemim të faturave të shitjes sipas numrit rendor dhe grupit të faturave, si dhe verifikon saktësine e plotësimit të tyre;

– Ndjek detyrat e caktuara nga shefi i financës dhe administratorit.

 

Kualifikime/ Kerkesa:

-Të ketë mbaruar arsimin e lartë në degët e ekonomisë;

-Eksperienca e mëparshme përbën avantazh;

-Të jetë e saktë, korrekte, bashkëpunuese;

-Të ketë njohuri nga programet financiare dhe nga paketa Microsoft;

-Të jetë një njeri i komunikueshëm, i përgjegjshëm;

– Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

 

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: info@altoparlant.us

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083