Ardeno, kerkon te punesoje: Rrobaqepese, Bojaxhi Mobiljesh, Levigues Mobiljesh, Marangoz dhe Ndihmes Marangoz 312 views

Job Expired

Ardeno shpk operon për më shumë se 20 vjet në prodhimin dhe përpunimin e drurit,
për nevojat e saja kërkon te punësojë:

Rrobaqepese
Bojaxhi Mobiljesh
Levigues Mobiljesh
Marangoz dhe Ndihmes Marangoz

Lutem aplikoni ne ardeno1@hotmail.com | 0682036300

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Mobilje