Arabia Saudite, mundesi punesimi si Kamarier, Bartender , Hostess 83 views

Prime Recruitment Albania kerkon te punesoje staf per nje Restorant Italian ne Riad, Arabia Saudite, ne pozicionet e meposhtme:

1. Kamarier/Kryekamarier
2. Bartender
3. Hostess

Kerkohet:
– Njohuri te mira te gjuhes Angleze
– Eksperience te meparshme ne te njejtin profil pune
– Aftesi shume te mira komunikimi
– Aftesi per te punuar ne grup

Ofrohen:

 • Kontrate pune 2 vjecare
 • Trajnim profesional nga Kompania
 • Akomodim, transport dhe vaktet gjate orarit te punes te mbuluara nga Punedhenesi
 • Sigurime shendetesore
 • Kostot e udhetimit te mbuluara nga kompania (vize pune dhe bilete avioni)
 • Paga duke filluar nga 1500 euro, ne varesi te kualifikimeve dhe eksperiencave

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj ne aplikopra@gmail.com.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Prime Recruitment Albania sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.
Cel. : 0694449400

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri, perballe me ish ekspoziten
 • Tel/Mob 069 444 9400
 • Profili Sherbime