APLIKO TANI NE FOREX NE GJUHEN ANGLEZE ! 108 views3 applications

ZOTERON SHUME MIRE GJUHEN ANGLEZE DHE KENI EKSPERIENCE NE CALL CENTER ? APLIKONI TANI NE FOREX DHE FITONI ME SHUME TE ARDHURA !!!
Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh
Gjuha : Anglisht
Ofrojme : HOT LEADS DHE PAGAT ME TE LARTA NE TREG
ME EKSPERIENCE MBI 5 MUAJ !
Adr. Rruga Barrikadave, te Galeria
 
KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook