ANGULAR Frontend 163 views

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

ANGULAR Frontend

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplome Universitare ne Shkencat Inxhinierike
Eksperienca: Preferohet minimumi 3 vite eksperience ne Angular (Angular preferably 6)

Aftësi:

Te kete njohuri mbi :
– Frameworks and tools (NPM, Angular Cli, GIT, JWT, Spring Boot, MVC, Security, Batch, Junit, J2EE, Services SOAP, Restful, Eclipse)
– Database (SQL, NoSql)
– Architecture and Microservices

Ofrohet:
– Pagesë e kënaqshme sipas/mbi nivelin e tregut
– Rritje dhe mundësi zhvillimi në karrierë
– Zyra ne Tirane. Puna remote
– Kliente nderkombetare : Gjerman, Francez, Belg, Hollandez, Italian

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

Cel. : +355 69 20 46 320

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 36 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime