Analist te dhenash – IT / Informatik 156 views3 applications

Kompania Amerikane Capital Finance kerkon te punesoj Analist te Dhenash Full Time.

Kualifikimet:

  • Te kete perfunduar universitetin per Informatike, ekonomik ose matematik.
  • Te jete i organizuar dhe detajist per punen.
  • Te jete i perkushtuar ne cdo projekt ne menyre qe te respektohen afatet.
  • Te zoteroj Anglishten minimalisht ne nivel B2
  • Te kete aftesi shume te mira te paketes microsoft office vecanerisht excel.
  • Individet me aftesi te struktures se web (HTML, PHP), SPSS Statistics, R programming language ose Python data analysis perbejne perparesi.

Per aplikime dergoni CV tuaj tek:
work@capitalfinance.global

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajës
Connect with us
Contact Us