Amazon Specialist 61 views

Kompania jonë është në kërkim të një specialisti me përvojë në përdorimin dhe listimin në platformën Amazon për t’iu bashkuar ekipit tonë dinamik.
Tregjet në internet përfaqësojnë një fokus strategjik kyç për kompaninë tonë pasi preferencat e blerjes online evoluojnë.

Përgjegjësia:

 • Mbështetni operacionet e përditshme, duke përfshirë përmbajtjen e produktit, disponueshmërinë e inventarit, çmimet dhe aktivitetet promovuese për të optimizuar konvertimin dhe të ardhurat.
 • Monitoroni porositë e përmbushura nga porositësi për probleme të mundshme midis sistemit të Amazon dhe sistemit tonë të brendshëm operativ. Siguroni përmbushjen në kohë të këtyre porosive nga magazina jonë e palëve të treta.
 • Siguroni nivele adekuate të inventarit. Punoni me operacionet për të koordinuar porositë e blerjeve dhe dërgesat në Amazon duke analizuar dhe parashikuar kërkesën.
 • Mblidhni raporte ditore të shitjeve, inventarit, reklamave dhe çmimeve për të gjitha vendet/markat e Amazon.
 • Kryeni auditimet e websajtit për të mbajtur të qëndrueshme kutinë e blerjes, përmbajtjen dhe imazhet në të gjithë artikujt.
 • Koordinoni konfigurimin e produktit të ri duke përfshirë prodhimin e tekstit, imazheve, fjalëve kyçe, atributeve dhe të dhënave të tjera të produktit.
 • Koordinoni me ekipin e Kujdesit të Klientit për të ofruar një përvojë më të mirë dhe për të ruajtur dhe përmirësuar një vlerësim të shitësit mbi 98%.
 • Ofroni të dhëna mbështetëse për departamentet e zhvillimit të produktit dhe marketingut për të ndihmuar në ofrimin e produkteve të reja për mundësi të përshtatshme për markën në Amazon.
 • Zgjidhini çështjet e listimit, markës dhe të tjera të shitësve për të ruajtur integritetin e Tea Forte në Amazon.
 • Menaxhoni rrjedhën e përmbajtjes së artikullit gjatë cikleve të planifikuara të nisjes së artikujve.
 • Bashkëpunoni me ekipin e menaxhimit të produktit për reagimet sipas nevojës për të analizuar suksesin e lëshimit të produktit të ri dhe mundësitë e zgjerimit të linjës.

Kualifikimet:

 • Analist i me përvojë që drejton një biznes në internet, 3-5 vjet të palës së tretë të Amazon (Seller Central) dhe përvojë direkte te konsumatori në një kontekst marke.
 • Ne jemi duke kërkuar për një individ shumë të kualifikuar dhe me përvojë të dëshmuar duke përdorur Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central dhe Amazon Ad Management
 • Të tregojë kuriozitet se si funksionojnë gjërat: testimi, përmirësimi i rezultateve dhe zbatimi i asaj që mësoni aty ku është e mundur.
 • Aftësi të shkëlqyera të analizës së të dhënave dhe zgjuarsi biznesi për ta kthyer analizën në njohuri dhe rekomandime.
 • Kërkohet njohja e Microsoft office, SQL.
 • Pjekuria profesionale për të sjellë probleme dhe zgjidhje në menaxhim.
 • Aftësia për të kryer shumë detyra në një mjedis biznesi me ritme të shpejta. Qëndrim optimist dhe pozitiv.
 • Aftësi të forta ndërpersonale dhe bashkëpunuese.
 • Aftësia për zgjidhjen e problemeve dhe proaktiviteti në gjetjen e zgjidhjeve
 • Si Specialist i Tregut, ju do të jeni përgjegjës për zhvillimin dhe ekzekutimin e strategjisë sonë aktuale të Amazon, e cila përfshin fushata reklamuese strategjike për të nxitur trafikun, për të rritur shitjet dhe për të maksimizuar ROI në platforma të ndryshme të Amazon.

Kërkohet njohja shumë e mirë e gjuhës ITALIANE dhe anglishtja bazë.
Kandidati/e duhet të jetën banues në Tiranë.

Kandidatet te dergojne CV e tyre ne adresen : gabrieleleone@leocorporate.it, ose ne Whatsapp ne numrin e celularit : +393462175664

Cel. : +393462175664

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë