Plazh-Durres, ofrohet vend pune Kamarier Restoranti 352 views6 applications

Job Expired

Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj: Kamarier Restoranti

Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim, Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë,
punojmë në krah të klientëve tanë për të dhuruar sherbim maksimal ne tregun e Hotelerise .

Përshkrim i punës:
Amara Hotel & Spa kërkon të zgjerojë stafin me persona, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të bashkepunuar ne grup

Aftësitë e kërkuara:
Të jene te kujdesshëm ndaj detajeve.
Të jene fleksibël, dhe konfident.
Te ndershem edhe njerez pozitiv.
Te jene etik ne pune.
Te jene te komunikueshem me stafin dhe klientet.

Ofrohet:
Bord drejtues mjaft i komonikueshem dhe bashkpunues,
Ambient komod pune dhe staf motivues.
Bonuse ditore ne baze te performances.
Kontrate e rregullt pune & pushimet vjetore ne baze te kodit te punes.
Dreka e paguar nga kompania.
Fleksibilitet ne orare

Te interesuarit/rat te nisin CV e tyre ne email: gm@amarahotel.al ose te telefonojne ne
Cel. : 0677079999

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Profili Hoteleri