Amara Hotel & Spa Durres, kerkon: Banakier/e & Ndihmes/e, Kamarier/e & Ndihmes/e,Kamarier/e Mengjesi, Recepsionist/e, Sanitare, Mirembajtes Hoteli & Punetor Cadrash 91 views1 application

Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj:
Banakier/e, Ndihmes Banakier/e, Kamarier/e, Ndihmes /e Kamarier/e,Kamarier/e Mengjesi Recepsionist/e, Sanitare, Mirembajtes Hoteli & Punetor Cadrash, Punetor sezonal & Vjetor. Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim, Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të dhuruar sherbim maksimal ne tregun e Hotelerise.

Përshkrim i punës:
Amara Hotel & Spa kërkon të zgjerojë stafin me persona, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të bashkepunuar ne grup

 • Banakier/e (Minimumi 1 vit experience ).
 • Ndihmes Banakier/e
 • Kamarier/e Restoranti
 • Kamarier/e Bari,
 • Kamarier/e Mengjesi
 • Ndihmes /e Kamarier/e,
 • Recepsionist/e
 • Sanitare (Minimumi 1 vit experience e meparshme pune ne hoteleri& mosha maksimale 50vjece ).
 • Mirembajtes Hoteli &Punetor Cadrash.

Aftësitë e kërkuara:

 • Të jene te kujdesshëm ndaj detajeve.
 • Të jene fleksibël, dhe konfident.
 • Te ndershem edhe njerez pozitiv.
 • Te jene etik ne pune.
 • Te jene te komunikueshem me stafin dhe klientet.

Ofrohet :

 • Ambient komod pune dhe staf motivues.
 • Bonuse ditore ne baze te performances.
 • Kontrate e rregullt pune & pushimet vjetore ne baze te kodit te punes.
 • Dreka e paguar nga kompania.

Te interesuarit/rat te nisin CV e tyre ne email: info@amarahotel.al / financa@amarahotel.al
ose te kontaktojne ne nr e cel 0677079999.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Durrës
 • Profili Hoteleri