Alpha Network po kerkon Operator/e Retention ne gjuhen Angleze dhe Gjermane πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡©πŸ‡ͺ Paga baze πŸ‡¬πŸ‡§ 700€+12% per cdo FTD Paga baze πŸ‡©πŸ‡ͺ900€+12% per cdo FTD 152 views

Job Expired

Hey, te duhet pune ?!πŸ˜‰

Alpha Network po kerkon Operator/e Retention ne gjuhen Angleze dhe GjermaneπŸ“ž πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡©πŸ‡ͺ

Paga baze πŸ‡¬πŸ‡§ 700€+12% per cdo FTD 😎

Paga baze πŸ‡©πŸ‡ͺ900€+12% per cdo FTD 😎

Kriteri kryesor: +2 vite eksperience ne fushaten RECOVERY

E ke vete ne dore, c’pret me?!😎

Na kontaktoni: alphanetworkrecruitment@gmail.com βœ‰οΈ
+ 355 69 331 1440

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location TiranΓ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim