Alpha Call kerkon Operator/e dhe Retention ne gjuhen angleze,te jene njohes te gjuhes angleze minimumi me eksperience te meparshme ne call center 6 muaj 78 views

Alpha Call
Kerkon te punesoje

Operator/e Anglisht (Closer)
Retention Anglisht

Njohes te gjuhes angleze minimumi
Niveli B1
6 Muaj eskperience te meparshme

Adresa: Astir,Tirane
Kontaktoni: 0696693827

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim