Albagame sh.p.k kërkon punonjës shites/e. “Salespeople” 5 views

Njoftimi per vende te lira pune tek Albagame.

Ofrojmë :
Kushte te mira pune.
Pagesë konkurruese.
Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë.
Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
Bonuse në varësi të performancës.

Per aplikantët kerkojme :
Arsim te mesëm ose te lartë.
Aftesi te mira komunikuese.
Të jetë person energjik dhe i motivuar.
Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve.
I/E gatshëm të punojë me turne.

Procedura e Aplikimit:Kandidatet e interesuar, mund te dergojne CV e tyre me foto vetem me e-mail në adresen tone elektronike “punealbagame@gmail.com
Vetem kandidatët e perzgjedhur, do te thirren per intervistë në zyrat tona qendrore!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us