Agjenteve Forex Retention per gjuhen Spanjolle 32 views

TELEX ALBANIA eshte ne kerkim te Agjenteve Forex Retention per gjuhen Spanjolle.

Cfare kerkohet:

• Nivel shume i mire i njohjes se gjuhes Spanjolle

• Disponibilitet per te punuar full time
• Eksperienca e meparshme eshte kusht i domosdoshem

• Aftesi shume te mira analitike dhe menaxhuese te nje portofoli klientesh

Cfare ofrojme:

• PAGA BAZE 1000 EURO + BONUSE TE SHKELQYERA

• Rritje profesionale ne baze te meritokracise

• FTD te reja cdo dite me qellim arritjen e objektivave

• Ambient bashkepunues dhe komod ne qender te Tiranes

• Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar

• Punesim konform zbatimit te protokolleve COVID 19

• Orari 10:00 – 19:00

Fundjavat dhe festat zyrtare pushim

E-mail per aplikime : recruiting@telex.al

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Shyqyri Berxolli", Pallati " Inter -CO"
  • Profili Telekomunikation