Agjenteve Financiare per gjuhen: Spanjolle 47 views

Telex eshte ne kerkim te Agjenteve Financiare me eksperience per gjuhen :Spanjisht
Nese je ambicioz/e dhe aftesite e tua ne shitje dhe ne gjuhen e huaj respektive jane te shkelqyera
apliko tani per te pasur mundesine qe t’i bashkohesh skuadres tone.

Pershkrimi i punes:

• Mbajtja e vazhdueshme e kontakteve telefonike me klientet
• Menaxhimi i portofolit te klienteve ekzistues dhe krijimi i nje segmenti klientesh te rinj
• Prezantim i sherbimeve te kompanise dhe ndjekja e strategjise per te “fituar” klientin

Cfare ofrojme:

  • Pagat me te LARTA ne tregun aktual te punes + bonus dhe perqindje te shkelqyera DITORE, JAVORE, MUJORE.
  • Rritje profesionale ne baze te meritokracise.
  • LIVE LEADS cdo dite me qellim arritjen e objektivave
  • Ambient bashkepunues dhe komod ne qender te Tiranes
  • Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar
  • Punesim konform zbatimit te protokolleve COVID 19

Orari 10:00 – 19:00

Fundjavat dhe festat zyrtare pushim

E-mail per aplikime : recruiting@telex.al

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Shyqyri Berxolli", Pallati " Inter -CO"
  • Profili Telekomunikation