Job Expired

Jemi ne kerkim te Agjenteve per gjuhen Italiane :
-Me eksperience mbi 2 vite
-Paga deri ne 1000 € ne baze te eksperinces
-Bonuse nga 100€ deri ne 300€ per ftd
-Bonuse ditore dhe javore
-Leads new cdo dite
-Full time
-Kontrate pune e rregullt

Adresa : Stadiumi Air Albania
Behu pjese e skuadres duke aplikuar
contactrecruitment2@gmail.com
Whatsapp : +355 68 397 5561

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës, Elbasan