Agjente Udhetimi 39 views

Detyrat :

1. Mbajtja e cilesive dhe standarteve të punes ne nivel shume te larte.
2. Permbushja e detyrave të dhena në kohe dhe me saktesi.
3. Te punuarit ne menyre individuale dhe ne grup.
4. Integriteti dhe qendrueshmeria në pune.
5. KUJDES : Kerkohen persona qe te mos kene angazhime shkollore.

Kualifikimi / Kerkesat :

1. Eksperienca punes perben avantazh
2. Te Flasi Gjuhen italiane & Angleze
3. Te jetë i/e komunikueshëm me klientët dhe koleget.

Kontaktoni : 0695269441

Email : kontakt@himatravel.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Myslym Shyri Ne Kryqezim Me Muhamet Gjolleshen
  • Tel/Mob +355 69 47 67 427
  • Profili Agjensi turistike udhetimi