Agjente Terreni 205 views

Agjente Terreni

Te jene te komunikiushem.
Te kene aftesi bindese.
Te njoh produktet dhe te kete aftesi prezantimi.
Te kete perfunduar studimet.
Te njoh terrenin.
Te kete leje drejtimi.
Aplikoni: hr@ami-event.com
Cel: +355 697 022 599

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime