AGJENTE TELEFONIKE- Fleksibilitet ne oraret e punes/ Bonuse deri ne 80.000 leke ne muaj 71 views4 applications

Recruiting Company eshte nje kompani shqiptare ndermjetesimi, e cila prej disa vitesh operon ne fushen e punesimit brenda Shqiperise. Qellimi i kompanise eshte bashkepunimi me kompani te ndryshme te huaja ose shqiptare te cilat jane ne kerkim te punonjesve dhe punekerkuesve ne kerkim te nje vendi pune,
duke siguruar mundesi trajnimi dhe punesimi te te rinjve.

Jemi duke kerkuar per AGJENTE TELEFONIKE ne gjuhet /ANGLISHT / ITALISHT / FRENGJISHT/ SPANJOLLE/ GJERMANISHT / GREQISHT .

Kandidatet e interesuar duhet:
Te kene njohuri te mira te nje prej gjuheve te mesiperme ( e folur);
Te jene energjike dhe ambicioze;

Kushtet e punes :
Trajnime profesional i paguar.
Kontrate te rregullt pune ne baze te Kodit te Punes;
Bonuse deri ne 80.000 leke ne muaj;
Fundjava Pushim

TRANSPORTI I PAGUAR PER QYTETET DURRES/ ELBASAN/ FUSHE KRUJE / VORE.

📧 Dergo aplikimin tend ne adresen e emailit: recruit.marketing0@gmail.com. Percaktoni ne email pozicionin e punes per te cilin interesoheni.

Adresa: Stacioni i Trenit, Tirane.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center