AGJENTE RETENTION 109 views

Job Expired

Kerkohen , agjente per pozicion RETENTION te gjuhes italiane.
Mundesi punesimi e menjehershme dhe mundesi fitimi deri ne 5 MIJE EURO qe muajin e pare duke menaxhuar nje pakete prej 35-40 FTD .
Kemi leade pafund , mundesi per te mos u humbur !
A mendoni se jeni te zote ta beni ?
A deshironi te fitoni para ?
Nxitoni na kontaktoni ne 0693033175 ose ne adresen : recruitment.jobsearchyou@gmail.com
TETORI ESHTE MUAJI I ARTE !

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rruga Panorama
  • Tel/Mob 0693033175
  • Profili Call Center
Connect with us
Contact Us