Agjent tregtar New 31 views

WORK AND TRAVEL DURRËS!👨‍💼👩‍💼and 🚗✈️

HAP 45 VËNDE VAKANTE PËR AGJENT TREGTAR NË TË GJITH SHQIPËRIN,MUND TE PUNOSH DHE NË QYTETIN TËND..
KRITERET: TË KOMUNIKUESHËM,SERIOZ,BASHKËPUNUES DHE AMBICIOZ..

MOSHA: 20-45

ÇIFTET KANË PËRPARËSI

 

DURRËS,MBRAPA ADIDAS..

TË INTERESUARIT KONTAKT NË WHATSAPP- 0683816132
EMAIL 📧 workandtraveldurres@gmail.com.
NËSE E KENI NJË PUNË REKOMANDOJANI DIKUJT😉

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Bulevardi dyrrah, durres
  • Tel/Mob 0683816132
  • Profili Elektro-Shtepiake, Marketing, Punesim, Tregti