Agjent Spanjisht, Gjermanisht, Anglisht, Italisht 19 views

Work with us!
Jemi ne kerkim te Operatoreve telefonik!!!! 📞📞

Keni njohuri te gjuheve:
Spanjisht 🇪🇸
Gjermanisht 🇩🇪
Anglisht
Italisht

Mos hezitoni te na kontaktoni!!

Orari full-time ⏰
Transport i garantuar nga kompania 🚌
Ambjent rinor dhe komod 💁🏻*♀️
Pagesa shume te kenaqshme 💰💵

Join our Team 👏
Kontakto ne numrin e telefonit 📞 +355 68 525 6101
ose ne adresen e e-mail 📧 hromega888@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë