Agjent Shitjesh per Zonen Korce / Fier 49 views

Ar-bi Distribution pjese e Ar-Bi Service Shpk kerkon te punesoje per Zonen Elbasan/Durres/Korce:

Agjent/e Shitjesh.

*Te kete patente te klasit B.
*Te njoh zonen.
*Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
*Te kete aftesi bashkpunuese.
*Te kete fleksibilitet ne orare.

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Te interesuarit jane te dergojne Cv e tyre me subjekt pozicionin per te cilin aplikojne ne:
Email: hr@arbidistribution.al

Cel. : +355 697 088 590

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket