Agjent shitjesh ne terren me/ pa eksperience 125 views

Job Expired

Kompania Gjermane Librex kerkon te zgjeroj stafin ne pozicionet:

AGJENT SHITJESH NE TERREN me ose pa eksperience

OFROHET:
– Rroge baze 60000 leke ose me % shume te larta
– Trajnime falas brenda dhe jashte vendit
– Mundesi per rritje ne detyre
– Bonuse ditore,javore dhe mujore

KERKOHET:
– Patente + makina personale perben avantazh
– Perparesi kane ciftet

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin 067 73 34 851 (Cel ose WhatsApp)

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë