Agjent Shitjesh HORECA 78 views

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh HORECA – Tirane

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve Horeca ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Kualifikimet / Kërkesat

1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
2. Minimumi 1 vit eksperiencë pune ne shitje
3. Të posedojë patentë të klasit B
4.Të jetë aftësi në shërbim klienti
5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi
6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve
7. Të jetë i aftë të punojë në grup

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 11 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us