Agjent shitjesh B2B per tregun e Shqiperise dhe Kosoves ne sektorin e makinave – Shitje telefonike ne gjuhen shqipe 276 views2 applications

Auto1.com, një kompani multinacionale gjermane e specializuar në blerjen dhe shitjen e makinave të përdorura, kerkon për degen e saj në Tiranë:

Agjent shitjesh B2B per tregun e Shqiperise dhe Kosoves:

Figura që ne po kërkojmë do të ketë si detyrë:

 • Te krijoje dhe menaxhoje nje portofol klientesh (shitje dhe kontakte nepermjet telefonit, email etj);
 • Te prodhoje dhe menaxhoje raportet ne mbeshtetje te departamentit te shitjeve;
 • Konsulence e vazhdueshme telefonike me klientet per te rritur shitjet dhe customer sadifaction;

Kerkohet:

 • Eksperience e meparshme ne sektorin e shitjeve, teleselling;
 • Profesionalizem dhe aftësi për të bashkëvepruar dhe negociuar me klientët e biznesit;
 • Qëndrueshmëri në arritjen e objektivave;
 • Motivim i brendshëm, pasion për shitje dhe makina;


Auto1 Albania ofron një mundësi reale për rritje profesionale dhe ekonomike.

Rroga bazë mujore: 550 Euro neto + bonuse mujore motivuese në bazë të performancës individuale dhe ate ne grup.

Jeni te lutur te dergoni CV tek: 
lavdie.asllanaj@auto1.com

Nr kontakti:
+ 355 675039122

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center
 • Tel/Mob 0675039122 / 0697097481