Agjent Shitjesh 381 views

Job Expired

Pastra cleaning product sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2009 me aktivitet
prodhimin dhe shperndarjen e produkteve te pastrimi shtepiak por dhe me gjere
duke ofruar nje larmishmeri dhe cilesi produktesh te kategorive: sfungjera kuzhine, sfungjera trupi, peceta, shtupa, etj.
Kerkohet nje agjent shitjesh .

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:

-Te kete arsimin e mesem .
-Te jete i orientuar drejt objektivave .
-Te njohi mire qytetet :Tirane,Elbasan ,Lushnje ,Berat
-Te kete pervoje pune ne shitje direkte te klienti.
-Aftesi shume te mira komunikimi .
-Aftesi per te punuar ne grup .
-Te zoteroje leje drejtimi kategoria B.
-Te kete pervoje ne drejtimin e automjeteve.
-Te jete me vendbanim ne Tirane.

Te interesuarit mund te dergojne cv e tyre ne adresen email: martinbaboci@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim