Agjent Shitje – Zona Jugut (Vlore) 132 views2 applications

NJOFTIM PUNESIMI
Kompania “Nelt” sh.P.K, pjesë e “NELT Group”, njëra prej kompanive me të mëdha në Ballkan në fushën e distribucionit, në kuadrin e zgjerimit dhe zhvillimit të kompanisë kërkon të punësojë në pozicionin:
Agjent Shitje- Zona e Jugut (Vlore)
Departamenti Komercial

DETYRAT:

 • Merr porositë tek klientët ekzistues në zonë dhe promovon produktet e kompanisë dhe kryen shitje direkte për këto produkte,
 • Shpërndarja e produkteve në zonën dhe klientët përkatës,
 • Të dorezojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm dhe të përfundojë transaksionin sipas rregullave në fuqi,
 • Rregullon dhe organizon marrëdhëniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pikë,
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kerkesat e tyre,
 • Kujdeset për merchandising duke vendosur materiale të ndryshme promocionale si: postera etj, për të përmbushur realizimin e aktiviteteve promocionale,
 • Rregjistron të dhënat për porositë dhe shitjet në palmar-sistem shitje,
 • Raportimi i shitjeve ditore tek supervizori perkatës,
 • Zhvillimi i games së produkteve në klientet aktual
 • Koordinimi i porosive të klienteve në bazë të një vlerësimi logjik,
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi,
 • Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës.

KËRKESAT:

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh),
 • Vendbanimi ne Vlore,
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes, distribucionit në tregun shqiptar,
 • Të jetë i besueshëm,
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te Kompanisë,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Aftësi të mira tregtimi dhe negocimi,
 • Aftësi për të menaxhuar kohën në terren,
 • Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg,
 • Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi,
 • Të posedojë leje drejtimi automjetit.

KUSHTE TE TJERA:

• Kushte të shkëlqyera pune
• Mundësi për zhvillim professional
• Ambient miqesor dhe pozitiv
• Orari i punës: nga e Hëna në të Premte 8 orë punë

TË INTERESUARIT TË DORËZOJNË CV PRANË:

Departamenti i Burimeve Njerëzore
Hr.al@nelt.com
Ose te kontaktojne ne numrin e telefonit +355674098415
Vetëm aplikantët e selektuar nga CV-të do të kontaktohen për intervistë.
Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 25.11.2022
_________________
Nelt Sh.p.k.
Rr. Dhaskal Todri, Kashar, Tiranë, Shqipëri
Web: www.nelt.com

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Nelt shpk sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Dhaskal Todri, Kashar
 • Tel/Mob +35542454718
 • Profili Tregti me shumice