AGJENT SHITJE / TIRANË 53 views

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 30 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant’Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë:

AGJENT SHITJE / TIRANË

 

Kërkesa për kandidatin:

 • Të ketë eksperiencë pune;
 • Arsim i mesëm;
 • I aftë të përshtatet dhe të punojë në grup;
 • Patentë për dhënien e makinës kategoria B.

 

Detyrat / Përgjegjësitë:

 • Realizimi i aktiviteteve ditore të Shitjes dhe Marketingut në zonën përkatëse, supermarkete dhe rrjetet e suprmarketeve;
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues dhe klientë potencial të mundshëm;
 • Mbajtja e stokut optimal dhe me produkte të freskëta tek pika e shitjes;
 • Monitorimi dhe raportimi për aktivitetet e konkurencës;
 • Raportim ditor pranë supervizorit të shitjes.

 

Ofrohet:

 • Pagesë shume e mirë në bazë të shitjeve të realizuara (paga bazë + bonus);
 • Trajnime të vazhdueshme;
 • Ambient me staf të ri dhe dinamik;
 • Mundësi rritje në karrierë.

 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim